Ed Sheeran gör det igen!

musik, cover, sångAtt världsberömda artisten Ed Sheeran har en fantastisk stämma och kan förtrolla vem som helst med både sina egna låtar och olika covers är ingen nyhet. Men, det tåls att veta att kungen av covers har gjort det igen och kanske inte på den låt man skulle tro i första hand.

Det finns inte så mycket som är härligare att lyssna på än en riktigt bra cover, det ger gamla låtar nytt liv! En kille som gör covers som inte går av för hackor är Ed Sheeran, killen bakom låtar som I See Fire och Photograph.

Gör inte bara egna låtar

Hur han har tid det kan man inte veta. Men när han inte stor på världens stora scener och sjunger sina låtar så ägnar Ed Sheeran sig åt att göra fantastiska covers av andra artisters låtar, något som nästan blivit större hans egna låtar. Han gör detta otroligt bra och hans covers på bland annat Beyoncés Drunk In Love och Britney Spears gamla dänga Hit Me Baby One More Time har älskats av miljoner människor. Ed Sheerans covers är ofta i videoformat och dessa filmer har tittats på miljontals gånger av fans världen över.

Cover på introlåt

Så, vad är det för låt han nyligen släppt? Det är en cover på introt till klassiska TV-serien Fresh Prince i Bel Air. Det var i radiokanalen Capital FM, den i Storbritannien, som kungen av covers Ed Sheeran fick en lyssnarutmaning om att göra en cover på introt till serien. En uppgift som han klarade alldeles utmärkt. Han har även egna nya låtar på g:

”I förra veckan släppte Ed Sheeran singlarna Shape of You och Castle on The Hill, det första nya materialet från artisten efter nästan två års tystnad. Och nu har fansen än mer att glädjas över. I dag avslöjade sångaren på Twitter att hans tredje album, Divide, kommer ut den tredje mars i år”, skriver tidningen Café.

Scroll to top